Multifunctionele zalen voor 20-250 personen
en diverse andere zalen voor:


cursussen - vergaderingen - repetities - veilingen - beurzen
symposia - workshops - muziekuitvoeringen - reŁnies

  

Evenementen in 't Visnet

Onze locatie is geschikt voor het houden van activiteiten en evenementen van diverse aard. Ook musicals van scholen worden bij ons opgevoerd. Voor tal van bedrijven, verenigingen en andere organisaties kunnen wij een rol van betekenis spelen.

Deze activiteiten proberen we zoveel mogelijk te laten plaatsvinden overeenkomstig uw persoonlijke wensen. Omdat elk evenement daardoor maatwerk is kunnen we een definitieve prijs pas vaststellen nadat wij uw wensen hebben geïnventariseerd.

Deze mogelijkheden zijn slechts een indicatie en zijn naar alle kanten uit te breiden of te wijzigen.Men kan gebruik maken van onze grote zaal. Deze ruimte kan door het ontbreken van een vaste stoelopstelling geheel naar uw wensen worden ingericht. Desgewenst kunnen we voor de aankleding van de zaal voor u een decorateur inschakelen.

Bij evenementen in de grote zaal is gebruik van het podium inbegrepen. U kunt van 19.00 Ė 24.00 uur over de ruimten beschikken, desgewenst eerder in overleg. Langer doorgaan dan 24.00 uur is wegens onze vergunning van de gemeente niet mogelijk.

Wij beschikken over diverse zaalaccommodaties, die geschikt zijn voor allerlei bijeenkomsten. De zalen variŽren in grootte van 20 tot 250 personen.
In overleg met u kiezen wij altijd een zaalruimte, die het beste aansluit bij het aantal gasten dat u verwacht.
© Copyright 2016 't Visnet te Huizen